ΙΣΤΟΡΙΑ
Το Lalus market ξεκίνησε το ταξίδι του το 2009 όπου ένα νεαρό ζευγάρι εργαζόμενοι σε χώρους παρεμφερείς με το αντικείμενο, αποφάσισαν να ιδρύσουν το Lalus market.
Το κατάστημα Lalus market λιανικής πώλησης ανοίγει το 2009.
Την ίδια χρονιά εντάσσετε στο δυναμικό της ARISTA A.E.-BHTA ΠΙ που λίγα χρόνια πριν είχε απορροφηθεί από τον όμιλο Ατλάντικ.
Το 2010 η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. , η μεγαλύτερη Ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείτε στην Ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων αποκτά το 99,92% των μετοχών της ARISTA –BHTA ΠΙ όπου το 2014 μετονομάζετε σε ARISTA Α.Ε.Β.Ε.

Οραμά μας, να συνεχίσουμε σταθερά την πορεία μας και την ανάπτυξή μας, με την ίδια συνέπεια και συνέχεια που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια.
Αποστολή μας είναι να ανταποκριθούμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας ως προς την ποιότητα, την ποικιλία, την τιμή, τις υπηρεσίες που παρέχουμε και τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, με γνώμονα το όραμά μας.
Στους στόχους μας είναι να ακούμε και να σεβόμαστε τον πελάτη και τα παράπονά του.
Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανέναν. Τα έχουμε και εμείς από τις ανταγωνιστικές τιμές μας, τις καθημερινές προσφορές, την ποιότητα των προϊόντων, την πλούσια γκάμα.
Πρωταρχικός και καθημερινός μας στόχος μας είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την αυστηρή επιλογή προμηθευτών και παραγωγών, την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Πρεσβεύουμε το σεβασμό προς τον άνθρωπο. Σεβασμό προς τον πελάτη, το συνεργάτη μας.